lectii-de-muzica-pagina-principalalectii-de-muzica-despre-noilectii-de-muzica-lectii-de-chitaralectii-de-muzica-galerie-fotolectii-de-muzica-demobloglectii-de-muzica-tarifelectii-de-muzica-contact
                              


Recomandari muzicale generale

Recomandari chitara

Boem Club Pianos, dealer piane Perzina pentru Europa de Est,

a participat la NAMM Show in California

Boem Club Pianos, dealer Perzina pentru Europa de Est, alaturi de dealerii Perzina America a fost prezent in perioada 19-22 ianuarie la Targul NAMM Show din California, S.U.A.

Perzina a participat la acest eveniment cu un stand impresionant de piane. “La NAMM Show, unul dintre cele mai mari targuri de muzica din lume care are loc anual la Anaheim, California, Standul Perzina a fost unul dintre cele mai vizitate standuri de producatori de piane, pianele Perzina fiind in permanenta testate de catre dealeri, pianisti si persoane interesate de achizitionarea unui pian. Ne-a bucurat acest lucru, deoarece este o reconfirmare a calitatii pianelor Perzina si a aprecierii deosebite a acestora, de catre persoanele din domeniu, pe piata din America”, Claudia Atanasoae, Boem Club Pianos.

Brandul Perzina este unul cu o lunga mosternire in arta producerii de mari piane, incepand din 1871. Pianele si pianinele Perzina sunt comparabile din punct de vedere al calitatii cu unele dintre cele mai de elita si prestigioase branduri de piane si pianine din lume, dar la jumatate sau o treime din pret. Pianele Perzina sunt produse in propria fabrica, care poate gazdui toate etapele de productie ale unui pian. 300 mestesugari experti lucreaza metodic pentru a produce aceste instrumente construite manual si care se livreaza in intreaga lume.

Fondat in 1901, NAMM insemna la inceput Asociatia Nationala a Comerciantilor de Instrumente Muzicale. Cu timpul a evoluat de la o asociatie nationala intr-una internationala incluzand printre membrii sai companii comerciale, distribuitori, afiliati si fabrici.

NAMM Show este un eveniment anual organizat in S.U.A., descris de organizatori ca fiind cel mai mare targ din lume pentru producatorii din industria instrumentelor muzicale. Evenimentul se desfasoara in fiecare an in ianuarie, in orasul Anaheim din California.

Urmatoarea editie a show-ului NAMM va fi in perioada 25-28 ianuarie 2018, la Anaheim Convention Center.

Demo testare pian Perzina: https://www.youtube.com/watch?v=Ms5DVEiLn3M&feature=youtu.be

Despre Boem Club Pianos

Începând cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare şcoală de muzică privată din Bucureşti, şi-a extins oferta de servicii, spre zona de vânzări de instrumente muzicale şi a deschis cel mai mare magazin de piane şi pianine acustice din România, denumit Boem Club Pianos.

Magazinul s-a deschis ca urmare a încheierii parteneriatului între compania Bol Pianos & Grand Pianos din Olanda şi Boem Club. Astfel, furnizorul principal al Boem Club este Bol Pianos, companie care deţine cel mai mare showroom de piane din Europa, cu un stoc permanent de cca.1500 de pianine şi cca. 150 de piane cu coadă.

Pentru detalii suplimentare:
0723 772 048

office@boemclub.ro

http://boemclub.ro/vanzari-piane-si-pianine-acustice/

namm-show-perzina-pianos

stand-perzina-at-namm-show

 

Boem Club deruleaza pe perioada verii  Campania „Iesi la un cantec”!

lectii de pian copii Boem Club

Nu stii cum sa iti petreci vara? Acum poti iesi cu prietenii sau colegii la un cantec, la Boem Club! Boem Club va asteapta, indiferent de varsta sau pregatire muzicala, sa cantati melodiile preferate, alaturi de prietenii vostri. Puteti canta la noi de luni pana duminica intre orele 9.00-21.00 (sediul Alba Iulia) si intre orele 10:00-20:00 (sediul Razoare) din voce sau la chitara, pian, vioara, violoncel!

Campania se adreseaza tuturor celor care raman cel putin o luna de zile in Bucuresti pe perioada verii si care cauta alternative pentru petrecerea timpului liber. Pe parcursul unei luni de zile pot invata impreuna cu cei dragi cantecele preferate.

Lectiile de muzica, fie ca sunt lectii de pian, lectii de chitara, lectii de canto, lectii de vioara, lectii de violoncel sau workshop-uri de teoria si istoria muzicii sunt deschise tuturor, indiferent de varsta, fie ca sunt incepatori, de nivel mediu sau avansati. Fiecare are posibilitatea sa isi dezvolte nivelul cunoasterii muzicale si sa aprofundeze notiunile de baza sau notiuni avansate in domeniul muzical.

Cursurile de muzica sunt individuale sau de grup si sunt personalizate in functie de nivelul muzical al participantilor, iar o lectie dureaza 50 de minute.

 Avantajele de a veni la lectiile de muzica Boem Club sunt urmatoarele: posibilitatea de a fi instruiti in tainele muzicii de profesori tineri, absolventi de Conservator, cu experienta in predare, oportunitatea de a petrece timpul liber din cadrul verii intr-un mod relaxant, prin intermediul unor activitati educational-recreative foarte placute, posibilitatea de a studia gratuit cu ajutorul instrumentelor Boem Club.

In plus, in cuantumul pachetului de lectii Scoala de Vara achizitionat, cursantii au posibilitatea de a participa gratuit saptamanal la workshop-ul de teoria si istoria muzicii aferent nivelului sau de pregatire (incepator, intermediar, avansat), pentru a aprofunda notiunile teoretice necesare studiului instrumentului ales.

Inscrierea pentru cursurile de muzica se poate face telefonic, in intervalul 09:00-21:00, zilnic, apeland unul dintre cele doua numere de telefon: 0735.641.594 sau 0760.689.422. De asemenea, cei interesati de cursurile de muzica pot trimite un e-mail pe adresa office@boemclub.ro.

Boem Club va asteapta pe toti, cu mic cu mare, sa va invitatii fratii, prietenii sau colegii sa iasa la un cantec!

Despre Boem Club
Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

Pentru detalii suplimentare:

Denisa Petrean – PR Specialist

Mobil:  0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

www.boemclub.ro

 

Boem Club la inceputul anului 2013: crestere spectaculoasa a numarului de cursanti

 

In prima luna a anului 2013, Boem Club a inregistrat o crestere spectaculoasa a numarului de cursanti la ambele sedii, numarul elevilor activi fiind de ordinul a cateva sute. Pe zi ce trece, tot mai multi bucuresteni de toate varstele suna la sediile Boem Club pentru a se inscrie sau pentru a-si inscrie copiii si nepotii la lectii de pian, chitara, canto, vioara, violoncel sau de educatie muzicala pentru prescolari.

In prezent, in cadrul oricarui sediu Boem Club se pot lua lectii de pian, chitara, canto, vioara, violoncel sau educatie muzicala pentru prescolari. In cazul adultilor, nu exista limita de varsta, adica orice adult dornic sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea se poate inscrie la lectiile de muzica Boem Club. In cazul copiilor, varsta minima pentru inceperea cursurilor difera la fiecare instrument/curs in parte: pentru pian – varsta minima de 4-5 ani, pentru chitara – 6 ani, pentru vioara – 5 ani, pentru canto – 8 ani, pentru violoncel – 5 ani, iar in cazul lectiilor de educatie muzicala exista 2 grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani. Cu exceptia lectiilor de educatie muzicala unde grupele de varsta sunt clar delimitate, in cadrul Boem Club se pot lua lectii de muzica pentru orice nivel: incepatori, intermediari, avansati, atat in cazul copiilor, cat si in cazul cursantilor adulti.

Incepand cu anul scolar 2012-2013, Scoala de Muzica Boem Club a introdus in oferta cursurile de muzica de grup pentru lectiile de chitara, vioara, canto si pian. Cursantii au posibilitatea sa impartaseasca pasiunea pentru muzica impreuna cu alti cursanti si sa experimenteze studiul unui instrument sau canto pe grupe, alaturi de persoane care au acelasi nivel muzical si aceleasi gusturi in materie de muzica.

Tot incepand cu anul 2012, Boem Club si-a extins oferta educationala cu lectii de muzica de camera. Avantajele noilor lectii de muzica de camera sunt acelea ca vin in completarea cunostintelor dobandite de catre cursanti la lectiile de muzica individuale, dezvoltand abilitatile muzicale ale acestora de a se integra din punct de vedere muzical intr-un ansamblu si de a canta impreuna cu altii.
Claudia Atanasoae, managerul Boem Club, a declarat: „Suntem bucurosi ca la doar o luna de la inceputul anului 2013, numarul cursantilor noi este din ce in ce mai mare si incercam sa le gasim tuturor nou-inscrisilor un interval de programare conform preferintelor si disponibilitatii lor, pentru a-si integra lectiile de muzica in activitatile lor de zi cu zi cat mai eficient si natural. Spre deosebire de alte scoli particulare de muzica care au program doar in cursul saptamanii si in week-end doar sambata sau deloc, Boem Club are program zilnic: 9:00-21:00 – sediul din zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si 10:00-20:00 – sediul Razoare. Ii asteptam pe toti cei care doresc sa inceapa o activitate noua, educationala, recreativa sa se inscrie la cursurile noastre”.
Pentru inscrierea la orice tip de lectii oferite de Boem Club, este necesar sa sunati la numarul de telefon 0760 689 422 sau sa trimiteti un e-mail la adresa office@boemclub.ro.

————–
Despre Boem Club
Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 18 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
www.boemclub.ro
Mobil:  0760 689 422
E-mail: office@boemclub.ro

 

11 sfaturi pentru studiul individual

Acum, ca v-ati stabilit dorinta ta de a invata sa cantati la un instrument muzical, urmatorul pas este sa va angajati pe deplin in studiul lui. Orice muzician de succes va va spune ca, in scopul de a excela in instrumentul dvs. ar trebui sa exersati in continuu. Iata cateva sfaturi pentru a le retine inainte, in timpul si dupa fiecare sesiune de antrenament:

1. Incercati sa exersati in fiecare zi

Chiar si cei mai buni muzicieni se straduiesc sa exerseze zi de zi la instrumentul lor.  Faceti ca exersarea la instrument sa devina o parte din rutina de zi cu zi. Hotarati-va cand este cel mai bun timp pentru voi de a exersa. Daca va place sa exersati dimineata, treziti-va cu cel putin o ora mai devreme, astfel incat sa nu intarziati la munca. Daca sunteti o persoana care iubeste mai mult serile, exersati inainte de a merge la culcare sau inainte de a deveni somnoros. Daca sariti peste o zi de exercitiu, nu va faceti griji,  incercati sa va revansati pentru sesiunea de exercitiu pierduta, prin extinderea timpului de practica cu cel putin 5 minute pentru sesiunea urmatoare.

2. Nu uitati niciodata exercitiile de incalzire a degetelor

Exercitiile de incalzire a degetelor si alte exercitii de incalzire sunt cruciale, daca vreti sa fiti un bun instrumentist. Nu numai ca va face mainile si degetele mai flexibile, ci  reduce, de asemenea, pericolul de leziuni. Fiecare instrumentist trebuie sa faca exercitii de incalzire inainte de a  canta.  Nu alergati la maraton fara sa faceti exercitii de incalzire mai intai, nu? Acelasi principiu se aplica la cantatul la un instrument.

3.  Exersati timp de cel putin 20 de minute pe zi

De ce 20 de minute? Pentru ca este o durata de timp usor de gestionat pentru incepatori, nu e prea scurta ca sa nu obtineti niciun rezultat si nici prea lunga, care sa va oboseasca sau plictiseasca. Cele 20 de minute se refera la perioada de exercitiu in sine. Dedicati 5 minute pentru incalzire si 5 minute pentru final, la fel ca un exercitiu regulat. Asta inseamna ca trebuie sa rezervam cel putin 30 de minute pe zi pentru sesiunile de exercitiu. Asta nu e prea mult, nu?  Deoarece interesul dvs. va creste, veti vedea ca timpul dumneavoastra de zi cu zi pentru exercitiu se va extinde, de asemenea.

4. Ascultati-va corpul

Uneori, muzicienii uita importanta de a fi in forma, nu numai la minte, ci, de asemenea, la organism. Daca aveti dificultati in a citi partiturile, verificati-va ochii. Daca aveti probleme cu descifrarea tonului provenit de la instrumentul dvs., luati in considerare o examinare a urechilor. Daca va doare spatele de fiecare data cand stati jos pentru a canta, verificati daca acest lucru are ceva de-a face cu postura. Ascultati-va corpul, in cazul in care el simte ceva care nu e in regula, programati-va la o examinare cat mai curand posibil.

5. Asigurati-va ca zona dumneavoastra de exersare este confortabila

Este scaunul dumneavoastra confortabil? Este camera bine aerisita? Exista iluminare corespunzatoare? Asigurati-va ca zona dumneavoastra de exersare este confortabila si lipsita de distrageri ale atentiei astfel incat sa va puteti concentra. De asemenea, luati in considerare ajustarea programului dumneavoastra de exercitiu, in functie de perioada din an. De exemplu, in timpul verii cand temperatura este mai mare, puteti programa perioada de exersare dimineata cand e rece. In timpul iernii, daca este posibil, setati ora exersarii dupa-amiaza cand e mai cald.

6. Amintiti-va, nu este o cursa

Tineti cont de faptul ca fiecare persoana invata la viteze diferite, unele invata rapid in timp ce altora le ia timp pentru a progresa. Sa nu va fie rusine daca simtiti ca progresati mai lent decat colegii vostri. Va amintiti de povestea cu broasca testoasa si iepurele? Amintiti-va de ea atunci cand aveti auto-indoieli. Cei mai buni muzicieni au atins nivelul lor de succes prin determinare si rabdare. Nu este vorba despre cat de repede ati invatat o piesa, ci este vorba sa o cantati din inima.

7. Fiti deschisi la profesorul dvs.

Daca luati lectii individuale sau de grup, asigurati-va ca veti comunica cu profesorul dvs. Consultati-va cu profesorul dumneavoastra daca exista aspecte la care nu va descurcati sau daca exista ceva ce nu intelegeti pe deplin. Profesorul este aliatul vostru, el este acolo pentru a va ajuta. Fiti deschisi si nu va simtiti jenati sa va apropiati de profesorul de muzica, daca aveti dificultati cu privire la o anumita lectie sau piese muzicale.

8. Aveti grija de instrumentul vostru

Instrumentul muzical va va servi ca prietenul vostru si ca un partener pe masura ce va continuati studiile. Nu este suficient sa fiti un instrumentist bun, trebuie sa aveti, de asemenea, un instrument care este de calitate si in stare buna. Aveti grija de instrumentul dvs., daca  simtiti ca incepe sa aiba probleme, nu asteptati si verificati-l imediat.

9. Rasplatiti-va

Daca ati invatat doar o piesa cu care ati avut in trecut probleme cu, prin toate mijloacele, recompensati-va. Nu trebuie sa va rasfatati, faceti doar ceva ce va place ca o recompensa in sine. Luati-va o cafea de la locul de cafea preferat, inchiriati un film, duceti-va la o pedichiura, etc. Recompensarea va va da un impuls moral si in continuare va va inspira sa invatati.

10. E bine sa va distrati

Ne dorim cu totii sa fim buni la ceva, dar cel mai important este sa faci ceva ce-ti place. Nu uitati niciodata ca in ciuda tuturor dificultatilor pe care le veti intampina, cantatul la un instrument muzical este placut. Pe masura ce progresati, dragostea si bucuria de a canta va creste, de asemenea. V-ati imbarcat intr-o calatorie minunata, distrati-va!

11. Pregatiti-va echipamentul

Inainte de fiecare sesiune de exersare, asigurati-va ca toate materialele de care aveti nevoie sunt pregatite si aveti acces usor la ele. In afara de instrumentul muzical bineinteles, aici sunt alte lucruri pe care le puteti utiliza in timpul sesiunilor de exercitiu:
– metronom
– acordor
– carti de metoda / partituri
– suport pentru partituri
– suport pentru instrument
– CD player

Sursa: http://musiced.about.com/od/adviceformusicians/tp/practicetime.html
curs muzica copil prescolar Bucuresti

 

 

10 Efecte benefice ale lectiilor de muzica pentru copii

 

De ce educația muzicală este foarte indicată pentru copii?
Ai un pianist în devenire? Un baterist wannabe? Un viitor flautist? Cântatul la un instrument muzical este foarte benefic pentru copii.

Se spune că muzica este limbajul universal. Indiferent de locul din care sunteți sau de background-ul dumneavoastră cultural, o melodie bună este ceva de care se poate bucura și pe care îl poate înțelege toată lumea. Trebuie să existe o explicație, nu?
În cazul copiilor, muzica aduce multe, multe beneficii. Experții confirmă că sunt foarte multe lucruri bune pentru care merită să-ți dai copilul să învețe să cânte la un instrument.

Iată doar 10 dintre ele:

1. Le va spori capacitatea de gandire
Vrei să oferi copilului tău un avantaj mental? Muzica poate face asta. „Tot mai multe studii arată o corelație între rezultatele școlare superioare în cazul copiilor care sunt expuși la muzică”, spune specialistul în muzică pentru copii, Meredith LeVande, de la MonkeyMonkeyMusic.com. „Muzica stimulează pur și simplu părți ale creierului care sunt legate de citire, matematică și dezvoltarea emoțională.”

2. Le va îmbunătăți memoria
„Unde am uitat pantoful?” Aceasta este o întrebare pusă de prea multe ori până acum mamelor. Ajută-ți copilul să-și amintească mai multe (și să învețe mai multe) prin muzică. „Mai multe cercetări au arătat că studiul muzicii de la vârste fragede poate ajuta la îmbunătățirea abilității de învățare a unui copil și a memoriei prin stimularea unor diferite modele de dezvoltare a creierului”, spune Eduardo Marturet, dirijor, compozitor și director muzical pentru Symphony Orchestra Miami.

3. Îi ajută pe plan social
Studiul unui instrument poate ajuta, de asemenea, copiii dumneavoastră să iasă din cochiliile lor sociale, spun experții. „Social, copiii care devin implicați într-un grup muzical sau ansamblu au deprinderi de viață importante, cum ar fi modul de a relaționa cu alții, cum să lucreze ca o echipă și să aprecieze recompensele care vin în urma lucrului împreună și își dezvoltă abilitățile de leadership și disciplină”, spune Marturet, care supraveghează, de asemenea, programul MISO Artist tânăr din Florida de Sud, care permite tinerilor muzicieni să-și perfecționeze abilitățile lor muzicale, ca parte a unei orchestre profesionale.

4. Le conferă încredere în ei
Există domenii ale vieții care nu sunt amplificate de încrederea în noi? Probabil că nu. Dacă doriți ca micuții dumneavoastră să-și dezvolte încrederea în ei, studiul unui instrument îi poate ajuta. „Ei își dau seama că își pot dezvolta o abilitate prin ei înșiși și că pot face mai bine și mai bine”, spune Elizabeth Dotson-Westphalen, un profesor de muzică și interpret.

5. Îi învață să fie răbdători
Trăim într-o lume de gratificare instantanee, dar viața reală cere răbdare. Atunci când cânți într-o trupă sau orchestră (și majoritatea muzicienilor o fac), trebuie să fii dispus să aștepți rândul tău să cânți, altfel iese un dezastru. Acest lucru te învață negreșit să ai răbdare. „Trebuie să lucrezi în echipă pentru a face muzica”, spune Dotson-Westphalen.
6. Îi ajută să relaționeze
Cine nu se simte, uneori, un pic deconectat de la viața lui? Muzica poate fi o conexiune foarte necesară pentru copii (și adulți de asemenea!). „Muzica poate satisface nevoia de a vă relaxa de grijile vieții, dar spre deosebire de alte lucruri pe care de multe ori oamenii le folosesc în acest scop, cum ar fi mâncatul excesiv, băutul, uitatul la televizor sau navigarea pe Web fără rost – face oamenii să se simtă în viață și îi conectează cu alți oameni”, spune Michael Jolkovski, un psiholog specializat în muzicieni.

7. Este o învățare continuă
În unele preocupări, niciodată nu poți învăța cu adevărat tot ce este de știut. Muzica este așa. „Acesta este inepuizabilă – există întotdeauna ceva nou de învățat”, spune Jolkovski.

8. Este o formă deosebită de exprimare
Oamenii se folosesc de multe vorbe goale pentru a se exprima. Dar cum pot face copiii asta? O formă nemaipomenită este prin intermediul unei arte, cum este muzica. „Muzica oferă plăcere și exprimă nuanțe ale vieții emoționale pentru care nu există cuvinte”, spune Jolkovski.

9. Îi învață disciplina
Există o glumă veche: „Cum ajungi la Carnegie Hall? Exersează, exersează, exersează!”. Pentru a progresa în muzică, nu este de ajuns doar ceea ce faci în cadrul lecțiilor, ci trebuie să dedici timp de studiu instrumentului și în afara orelor. Aceasta necesită disciplină. „Expunerea copiilor la instrumentele muzicale este cheia. Ei sunt în mod natural curioși și entuziasmați de ele, iar disciplina pe care copiii cu AND o deprind prin intermediul muzicii este o lecție în sine”, spune Mira Stulberg-Halpert 3D Elevul Inc, care lucrează cu copiii care au ADHD.

10. Le stimulează creativitatea
Mai presus de toate, muzica – în special în cazul copiilor care ajung la niveluri mai avansate – este o preocupare creativă. A fi creativ este bun pentru minte, trup și suflet.

Un articol de Sarah W. Caron
Sursa: http://www.sheknows.com/parenting/articles/814331/10-reasons-why-your-child-should-play-a-musical-instrument-1/page:2

 

Scoala de Muzica Boem Club lanseaza lectiile de muzica de grup incepand cu noul an scolar

 

Odata cu inceperea noului an scolar, Scoala de Muzica Boem Club isi extinde grila educationala prin lectiile de muzica de grup. Lectiilor de muzica de grup deja existente la Boem Club (educatie muzicala pentru prescolari, teoria si istoria muzicii, muzica de camera, cor) li se vor adauga lectii de muzica noi, care pana acum puteau fi efectuate in cadrul Scolii de Muzica Boem Club, doar individual.

Incepand cu anul scolar 2012-2013, Scoala de Muzica Boem Club va introduce in oferta cursurilor de muzica de grup, lectiile de chitara, vioara, canto si pian. Cursantii vor avea posibilitatea sa impartaseasca pasiunea pentru muzica impreuna cu alti cursanti si sa experimenteze studiul unui instrument sau canto pe grupe, alaturi de persoane care au acelasi nivel muzical si aceleasi gusturi in materie de muzica. Inscrierile la aceste cursuri se pot face incepand cu data de 22 august 2012, iar cursurile vor incepe in functie de completarea fiecarei grupe.

La cursurile de grup, fie ca sunt cursuri de chitara, vioara, canto sau pian, se pot inscrie persoane de orice varsta, grupele fiind create separat pentru adulti si pentru copii; grupele sunt formate din maxim 5 persoane,  si se creeaza in functie de numarul de cursanti inscrisi. Aceste lectii, la fel ca si lectiile de muzica individuale ale Boem Club, sunt sustinute de catre profesori absolventi de conservator, cu experienta in predarea muzicii si in prezentarea notiunilor muzicale intr-un mod adecvat pentru cursanti.
Prin introducerea cursurilor de muzica pe grupe Scoala de Muzica Boem Club vine in intampinarea celor care doresc sa invete sa cante la un instrument sau din voce alaturi de alti cursanti care au aceleasi preocupari muzicale.

„Lectiile de muzica de grup reprezinta  o varianta muzicala noua prin care ne adresam persoanelor de toate varstele, in scopul de a implica o cat mai mare parte dintre aceste persoane in activitati muzicale concrete, ce presupun crearea de muzica si nu doar ascultarea acesteia. Pentru toti cei care isi doresc sa invete sa cante la un instrument alaturi de familie, prieteni, persoane cu aceleasi cunostinte muzicale, lectiile de grup sunt oportunitatea ideala de a face acest lucru.” Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

——-
Despre Boem Club

Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante , indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala.
In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 15 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
www.boemclub.ro;
Mobil: 0760 689 422;
E-mail: office@boemclub.ro

 

Succesul Boem Club, lectiile de muzica de calitate

 

Primele 6 luni ale lui 2012 au fost incununate de realizari pline de succes pentru Scoala de Muzica Boem Club, atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ.
Boem Club si-a extins numarul de cursanti in primele 6 luni ale lui 2012, avand la acest moment cca. 400 de cursanti activi care urmeaza cursurile de muzica si peste 1400 de cursanti care au trecut pragul celor doua sedii pe parcursul celor aproape 3 ani de zile de cand s-a deschis scoala de muzica.

Totodata, echipa Boem Club s-a extins, fiind formata la acest moment din cca 20 de persoane, toate absolvente de studii superioare, dedicate activitatii educational-muzicale a clubului.
Cursurilor de grup existente, teoria si istoria muzicii si educatie muzicala pentru prescolari, li s-au adaugat cursurile de muzica de camera si cursurile de cor de copii. Incepand cu toamna lui 2012, Boem Club va avea in grila educationala cursuri de muzica noi, dedicate tuturor amatorilor de muzica. Printre acestea se vor numara cursurile de vioara grup, chitara grup si pian grup, precum si cursuri individuale noi, cum ar fi cele de percutie si instrumente de suflat.

Participarea cursantilor la spectacolele Boem Club a fost extinsa in primele 6 luni ale lui 2012, astfel incat la concertele sustinute de catre Boem Club in luna aprilie a acestui an au participat cca. 350 de persoane in public si aproximativ 100 de cursanti care au interpretat piese de la nivel incepator la nivel avansat. La aceste concerte au participat si cursanti de la sediul Razoare, deschis in octombrie 2011.

Totodata, Scoala de Muzica Boem Club a continuat participarea la concursurile dedicate copiilor, obtinand, in prima parte a lui 2012, premii importante la diferite concursuri. Printre premiantii la aceste concursuri s-au numarat si bursierii Boem Club, copii  in a caror formare muzicala scoala de muzica a crezut si a investit fara rezerve. Acest tip de burse vor fi acordate si pe viitor micilor interpreti care dovedesc  talent si dedicatie pentru activitatea muzicala.

“Suntem mandri ca ideea in care am crezut a fost sustinuta de echipa Boem Club si de cursantii care ne-au acordat intreaga lor incredere prin frecventarea cursurilor scolii noastre de muzica. Ii asiguram ca pe viitor vom mentine calitatea cu care i-am obisnuit, vom continua sa ne extindem creativ si Boem Club va ramane acelasi ‘loc unde incepe muzica’, pentru toti amatorii de muzica, indiferent de varsta pe care o au.“ Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club

Despre Boem Club

Boem Club este primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si orice nivel, tuturor celor care doresc sa invete sa cante.
Prin diversitatea instrumentelor predate, prin calitatea si varietatea cursurilor oferite, prin initiativele muzicale inedite, prin calitatea profesorilor, prin numarul de cursanti, Boem Club isi propune sa fie un reper educational muzical pentru toti cei care doresc sa invete sa cante.

Date de contact:

www.boemclub.ro
Tel: 0760 689 422
office@boemclub.ro

 

A inceput Scoala de Vara Boem Club!

cursuri de muzica copii vacanta de vara

 

Boem Club lanseaza la Scoala de Vara 2012 lectiile de muzica de camera

 

lectii de muzica de camera Bucuresti

 

Scoala de Vara Boem Club – 23 iunie-9 septembrie 2012

 

lectii de muzica vacanta de vara Bucuresti
Scoala de Muzica Boem Club la Neatza cu Razvan si Dani din 6 martie

Filmarea realizata de catre Ruxandra Luca si echipa  Antenei 1 in cadrul Scolii de Muzica Boem Club va fi difuzata in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani de marti, 6 martie. Multumim pe aceasta cale Ruxandrei Luca si echipei Antenei 1, profesorilor  Boem Club implicati in interviurile referitoare la cursurile de muzica desfasurate in cadrul Boem Club si cursantilor care au fost de acord sa fie filmati in timpul desfasurarii lectiilor de pian, chitara, canto, etc. sprijinind in acest fel realizarea acestui material despre cursurile de muzica din Bucuresti.

Recomandari concerte

Folk fara Varsta la Colegiul National Ion Creanga
Bucuresti, Joi 19 Aprilie 2012, ora 20:30
Colegiul National Ion Creanga, Str. Iuliu Maniu nr. 1-3

In seara de 19 Aprilie, incepand cu ora 20.30, sunteti invitati in Sala de Festivitati a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Campus Leu, pentru a lua parte la un eveniment cu totul si cu totul deosebit.
FOLK FARA VARSTA, este evenimentul cu ocazia caruia Radio Romania Actualitati si Liga Studentilor Electronisti isi propun sa gaseasca noi talente in mediul studentesc.Tot in cadrul acestui spectacol, va avea loc un concurs de muzica folk, prezentat de Maria Gheorghiu, in care tineri talentati vor interpreta atat melodii proprii cat si cover-uri ale pieselor consacrate. Din juriu vor face parte si invitatii speciali: Ovidiu Mihailescu, Ducu Bertzi, Mihai Nenita, Mircea Vintila si trupa Tapinarii, care ne vor incanta la randul lor cu binecunoscutele melodii. Evenimentul se anunta a fi unul plin de surprize si momente frumoase, asa ca nu trebuie sa-l ratati.

 

Running Clouds Unplugged
Bucuresti, Miercuri 11 Aprilie
Londophone Pub

Hai in Londophone sa-i asculti pe Running Clouds, intr-un concert unplugged.

Dupa scoala sau serviciu, vine bine sunetul chitarei acustice. Intr-o atmosfera calda, Running Clouds vrea sa te surprinda cu versiuni unplugged ale pieselor lor si cover-uri de piese pe care sigur le stii si iti plac.
Runnning Clouds s-a format la inceputul lui 2011 si este una dintre trupele tinere de new prog din tara. Incubus, Placebo, Porcupine Tree sau Audioslave sunt printre influentele muzicale ale grupului.
In componenta trupei ii avem pe Achim (bass), Geo (tobe), iar in seara de unplugged ii vom avea pe scena pe Vlad (voce si chitara) si Alex (chitara).

Maxim Belciug – Incantari
Bucuresti, Vineri 6 Apr 2012, ora 19:00
Institutul Cultural Roman

Maxim Belciug va sustine la Institutul Cultural Roman un concert avanpremiera la noul sau CD de chitara solo, intitulat Incantari.

 

Concert jezebel
Bucuresti, Joi 29 Martie 2012, ora 20:30
La Historia, Sfantul Dumitru nr. 3  

Concert, Amor De Mis Amores, cu Jezebel
Componenta:
Jezebel – voce
Tudor Anghelescu – chitara
Mihai Melinescu – chitara

Celelalte Cuvinte – 30 de ani
Bucuresti. Joi 8 Decembrie 2011, ora 20:00
Sala Palatului: Ion Campineanu 28

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive si mai admirate trupe rock din Romania, implineste 30 de ani. Aniversarea va fi celebrata la Sala Palatului, in data de 8 decembrie, printr-un spectacol-concert pe masura trupei si a varstei.
“Cuvintele pe care le rostim ni se par prea putine pentru a exprima ceea ce simtim.”
Foarte tineri, in 1981, au cautat „Celelalte Cuvinte” pentru a-i exprima emotiile si gandurile. Au trecut 30 de ani de atunci, 30 de ani in care muzica lor a bucurat generatii de fani, in care tablourile stilistice s-au succedat.
Concertul va fi precedat de un turneu national. Datale de turneu si orasele vor fi anuntate in curand.
Calin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop si Ovidiu Rosu se pregatesc pentru intalnirea cu fanii din toata tara, carora le vor spune, in stilul propriu, povestea celor 30 de ani.
Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Tudor şi acompaniat de Orchestra Lăutarii din Chişinău, dirijată de maestrul Nicolae Botgros, şi de Orchestra Simfonică Bucureşti, dirijată de Daniel Jinga.

Hibernal de chitara – Romancero Gitano
Bucuresti, 3 Decembrie 2011, ora 19:00, Biblioteca Nationala a Romaniei

Seara de muzica flamenco cu Pilar Diaz Romero “La Rromni” (canto), Tiberiu Gogoanţă “El Grelo” (chitara).

Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion la Sala Palatului
Duminica, 27 Noiembrie 2011, ora 19:30

Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion este evenimentul organizat de Phoenix Entertainment la Sala Palatului pe 27 noiembrie. Pe scena vor urca invitati din toata lumea si nume mari din industria muzicala romaneasca: Fanfara 10 prajini, Grupul Balkano, Stelu Enache, Delia Matache, percutionisti si instrumentisti din Columbia, Egipt si Rwanda.

Scoala de muzica Boem Club intampina venirea primaverii

cu reduceri la pachetele de cursuri de muzica

 

 

In perioada 1-8 martie 2012, Scoala de muzica  Boem Club acorda reduceri de 10% pentru toti cei care vor achizitiona pachete de lectii de muzica in aceasta perioada. Reducerile sunt valabile si pentru voucherele cadou pe care Boem Club le-a creat special pentru cei care doresc sa ofere cadouri speciale persoanelor dragi din viata lor.

 

La Boem Club, toti cei care doresc sa profite de discount-ul acordat in  perioada 1-8 martie, pot alege intre cursuri de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari sau ore de cor. Toate cursurile de muzica se adreseaza tuturor varstelor (atat adulti cat si copii), sunt individuale si personalizate in functie de abilitatile muzicale si de preferintele fiecarui cursant in parte. Mai mult, pentru ca toti cei care trec pragul Scolii de muzica Boem Club sa dobandeasca intr-un timp cat mai scurt notiunile de baza ale studierii unui instrument sau ale cantatului cu vocea, Boem Club le ofera posibilitatea de a participa saptamanal, gratis, la un workshop de teoria si istoria muzicii, menit sa sustina cursantul din punct de vedere al cunoasterii muzicala teoretice.

 

Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care ofera tuturor celor doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau preferinte muzicale, posibilitatea de a fi initiat in tainele studierii instrumentelor muzicale de catre profesori experimentati, absolventi de Conservator, adevarati profesionisti care stiu sa transforme o lectie intr-o experienta de neuitat.

Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii in Bucuresti: sediul din Str. Negoiu nr. 11 (zona Piata Alba-Iulia – Blvd. Decebal) si sediul din str. Serg. Nutu Ion nr. 25 B (zona Razoare – Drumul Taberei, vis-a-vis de Sphera Building Center).
Pentru mai multe informatii sau inscriere la lectiile de muzica Boem Club, accesati www.boemclub.ro.

 

 

Cadouri muzicale de Valentine’s Day la Boem Club

Boem Club, prima scoala de muzica din Bucuresti care se adreseaza amatorilor si iubitorilor de muzica, indiferent de varsta, vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa ofere un cadou special de Ziua Indragostitilor.

Astfel, in perioada 9-14 februarie 2012, Boem Club ofera un discount de 10% celor care achizitioneaza pachete cu lectii de muzica. Cei interesati pot alege intre cursurile de pian, chitara, canto, vioara, violoncel si educatie muzicala pentru prescolari. Toate cursurile de muzica de la Boem Club sunt individuale si personalizate in functie de preferintele si abilitatile muzicale ale cursantilor. Lectiile se desfasoara intr-un ambient placut, sub indumarea unor profesori absolventi de Conservator, care au experienta pedagogica atat cu copii, cat si cu adultii.

Indiferent ca este vorba de acorduri de muzica clasica, pop, rock, jazz, blues, profesorii Boem Club vor face o experienta din fiecare lectie de muzica, astfel incat cei care trec pragul Boem Club sa fie multumiti de rezultatele obtinute si sa patrunda in tainele muzicii cu dreptul.
Pentru ca experienta acumulata la lectiile de muzica sa nu fie una pur teoretica, Boem Club organizeaza periodic spectacole, concerte si auditii la care cursantii au ocazia sa faca o demonstratie a talentului lor si a informatiilor acumulate la cursuri, in fata prietenilor, a familiei si a tuturor celor care vin sa ii asculte cantand.

Pentru a beneficia de discount-ul oferit, cei interesati se pot inscrie telefonic, la nr 0735 641 594 sau pot trimite un e-mail la adresa office@boemclub.ro.

“Am initiat aceasta campanie de discount-uri cu ocazia diferitelor sarbatori:  Ziua Copilului, Sfantul Nicoale, Ziua Indragostitilor, pentru ca ne dorim sa aducem aproape de muzica toate categoriile de persoane, indiferent de varsta, si sa facilitam accesul la arta si muzica pentru un numar cat mai mare de cursanti. De altfel, misiunea Boem Club este ca prin activitatea educational-culturala pe care o intreprinde sa ajute la cresterea calitatii vietii oamenilor din Bucuresti.”Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

Despre Boem Club
Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care ofera cursuri individuale si personalizate de muzica, tuturor celor care isi doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau de genul muzical preferat.
In acest moment, Boem Club are doua sedii: Sediul Alba-Iulia, situat in Str. Negoiu, nr.11, sector 3, si Sediul Razoare, situat in Str. Sergent Nutu Ioan, nr.25, sector 5.

 

Scoala de muzica Boem Club, un reper in viata muzicala din Bucuresti

Anul 2011 a fost unul cu foarte multe succese pentru Boem Club si noutati pentru cursanti. In 2011 au fost infiintate orele de educatie muzicala pentru prescolari, echipa educationala a fost marita la numarul de 12 profesori, iar numarul concertelor, auditiilor si al initiativelor educational-muzicale Boem Club a crescut. Tot in anul 2011, a fost deschis cel de-al doilea sediu Boem Club din Bucuresti, in zona Razoare, sector 5, iar echipa administrativa a fost marita la 6 persoane.

Daca dupa primul an de activitate, peste 250 de cursanti au trecut pragul Boem Club, pana la sfarsitul anului 2011, numarul persoanelor care au urmat cursurile acestei scoli de muzica a ajuns la 1000. Norocosul cursant cu numarul 1000 a primit un voucher cu 4 lectii gratuite la un instrument la alegere intre pian, chitara, vioara, violoncel sau canto.

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari, introduse in grila de actvivitati a Boem Club in 2011, s-au adresat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si s-au desfasurat pe grupe de 2-3 ani si  4-5 ani. Lectiile au avut in vedere dezvoltarea muzicala a copiilor prin joc, comunicare si activitati de grup, fiecare grupa fiind formata din maximum 5 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara.

In ceea ce priveste rezultatul orelor de curs din cadrul acestei scoli, in 2011 au fost organizate doua concerte de amploare, marca Boem Club: “Lectia de muzica” (12 februarie) si “Poveste de iarna” (10 decembrie), exclusiv pentru cursantii Boem Club. In cadrul celor doua spectacole peste 100 de interpreti, copii si adulti, cursanti ai Boem Club, au incantat auditoriul prin acorduri de pian, chitara, piese la vioara, precum si prin interpretarea vocala a unor piese indragite de toata lumea.

„Am fost foarte placut impresionata de Spectacolul „Poveste de Iarna”, sincer. M-am atasat de loc si de atmosfera si mi-a facut o deosebita placere sa particip la cele doua concerte la care am fost. Vorbind strict de lectiile pe care le urmez (canto), acestea se desfasoara profesionist si intr-un mediu foarte placut. Ca o concluzie, recomand Boem Club oricui doreste nu doar sa ia lectii de muzica, ci si sa traiasca atmosfera de muzician. Va doresc mult succes si sa nu renuntati niciodata sa faceti lucrurile cu inima”, a marturisit una dintre cursantele Boem Club.

Pentru anul 2012, Boem Club si-a propus sa introduca noi instrumente muzicale de studiu (precum trompeta, flaut saxofon, clarinet, oboi, percutie), lectii de muzica de camera si sa organizeze cat mai multe concerte si auditii deschise. Tot anul acesta, Scoala de muzica Boem Club va organiza preselectii lunare pentru un cor profesionist de copii. De asemenea, numarul profesorilor care predau in cadrul Scolii Boem Club va creste de la 12 pana la 20 de pedagogi specializati in aria instrumentului lor, toti profesoriiselectati vor fi absolventi de Conservator.

„La numai doi ani de cand Boem Club si-a inceput activitatea, prin profesionalismul de care da dovada in fiecare zi, prin calitatea cursurilor si serviciilor oferite de catre echipa sa, prin responsabilitatea si respectul cu care trateaza fiecare cursant, Boem Club a reusit sa devina un reper pentru piata lectiilor de muzica din Bucuresti. Datorita varietatii cursurilor oferite, a numarului de cursanti care ne-a trecut pragul, Boem Club este, fara indoiala, liderul scolilor de muzica private din Bucuresti. Acest succes se datoreaza in intregime echipei unite, tinere, dinamice si valoroase a Boem Club, care, prin activitatea sa, a facut posibil ca Boem Club sa devina intr-adevar „locul unde incepe muzica”, pentru multi iubitori de muzica din Bucuresti. ” Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

 

Un voucher gratuit pentru cursantul Boem Club cu numarul 1.000!

Boem Club a ajuns la impresionantul numar de 1.000 de cursanti care i-au trecut pragul in cei 3 ani de cand si-a deschis portile. Fericitul cursant cu numarul 1.000 va primi cadou din partea Boem Club un voucher cu 4 lectii de muzica, la un instrument la alegere, la unul dintre cele doua sedii Boem Club.

Lectiile de muzica Boem Club sunt individuale si personalizate in functie de nivelul muzical al fiecaruia si dureaza 50 de minute/lectie. Cursantul cu numarul 1.000 poate opta pentru lectii de pian, chitara, violoncel, vioara, canto sau educatie muzicala.

Pe langa cele 4 lectii de muzica castigate, castigatorul va putea participa la 4 workshop-uri gratuite de teoria si istoria muzicii, care se desfasoara in fiecare saptamana, pe grupe, in functie de varsta si nivelul cunostintelor: incepator, intermediar si avansat. Lectiile de teoria si istoria muzicii ii sunt utile oricarui cursant care studiaza un instrument pentru completarea cunostintelor muzicale si pentru obtinerea unui progres vizibil.

Prin acest gest Boem Club doreste sa-si recompenseze cursantii pentru fidelitatea, devotamentul si seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul timpului in cadrul acestei scoli de muzica.
Anul acesta Boem Club va continua sa-si premieze cursantii fideli si norocosi. Cu prilejul cursantilor cu numarul 1.500 si 2.000 vor fi acordate alte vouchere cu lectii gratuite de muzica.

“Suntem extrem de fericiti pentru ca am ajuns la acest numar considerabil de cursanti si speram ca numarul lor va creste in continuare, pentru ca noi depunem acelasi efort si aceeasi pasiune ca la inceput in a le oferi persoanelor care vin la noi increderea, sprijinul si calitatea de care au nevoie pentru a intra in lumea muzicii”, a declarat Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club.

Infiintat in 2009, Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire muzicala. Boem Club beneficiaza de doua sedii in Bucuresti, in doua zone mari ale orasului: sediul din Str. Negoiu nr. 11 (zona Piata Alba-Iulia – Blvd. Decebal) si sediul din str. Serg. Nutu Ion nr. 25 B (zona Razoare – Drumul Taberei, vis-a-vis de Sphera Building Center).
Pentru mai multe informatii sau inscriere la lectiile de muzica Boem Club, accesati  www.boemclub.ro.

Boem Club a sarbatorit prin muzica implinirea a doi ani de activitate

Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adrseaza tuturor amatorilor de muzica, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala,  a sarbatorit implinirea a doi ani de activitate, printr-o serie de concerte sustinute de catre cursantii scolii.

Concertele, reunite sub titlul „Poveste de Iarna”, au avut loc sambata, 10 decembrie, la Teatrul Act din Bucuresti. La aceste spectacole au participat peste 300 de spectatori, persoane de toate varstele, care au avut placerea sa audieze interpretii Boem Club.

Cei peste 60 de interpreti, copii si adulti, cursanti ai Boem Club,  au incantat auditoriul prin  acorduri de pian, chitara, piese la vioara, precum si prin interpretarea vocala a unor piese indragite de toata lumea.

In cadrul acestor concerte au delectat publicul prin intrepretarile lor cursanti a 10 dintre profesorii Boem Club. Cu o echipa formata din 18 persoane, Boem Club a reusit sa organizeze o serie de concerte de neuitat pentru toti cei prezenti in sala.

Interpretii care au urcat pe scena in cadrul evenimentului „Poveste de Iarna” au o experienta muzicala ce pleaca de la cateva luni, si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani. Cu totii impartasesc pasiunea si dragostea pentru muzica si datorita acestui fapt Boem Club este si ramane pentru multi dintre ei, locul unde incepe muzica.

„Evenimentul prin care am celebrat doi ani de activitate a reprezentat incununarea eforturilor  noastre de a aduce muzica mai aproape de oameni, de a fi un reper muzical pentru toti cei care isi doresc sa  invete sa cante.  Suntem mandri ca in acesti doi ani ne-am dezvoltat din toate punctele de vedere, dovada acestui fapt  fiind chiar nivelul pieselor pe care cursantii nostri le pot interpreta acum la pian, chitara, vioara sau vocal. Ne bucuram ca Boem Club a devenit in doar doi ani cea mai cunoscuta si importanta scoala de muzica particulara din Bucuresti.” Claudia ATANASOAE, General Manager Boem Club

 

Burse de studiu pentru copiii talentati la Boem Club

Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica de toate varstele, vine in sprijinul copiilor talentati la muzica, prin acordarea de burse de merit.

Dupa ce anul trecut Boem Club a acordat  bursa de studiu „Mici interpreti” pentru o perioada de un an de zile Anei Maria Radu, o fetita talentata si cu multa pasiune pentru studiul pianului, anul acesta, Stefan Condeescu, in varsta de 7 ani, a primit din partea Boem Club o bursa de studiu pentru o perioada de 6 luni, perioada 15 septembrie-15 martie. Bursa include posibilitatea de a participa la cursurile de pian, teoria si istoria muzicii saptamanal.

Prin acordarea acestor burse de studiu in domeniul muzicii, Boem Club doreste sa sprijine cat mai multi tineri si copii talentati, care isi doresc cu adevarat sa studieze muzica si sa faca performanta in muzica. Totodata, toti copiii care sunt selectati bursieri vor avea ocazia sa participe la spectacolele, auditiile si concertele organizate de Boem Club, unde vor urca pe scena in calitate de interpreti. De asemenea, ei vor lucra alaturi de profesori cu experienta, absolventi de Conservator, dedicati profesiei care isi doresc la randul lor sa sprijine copiii talentati in dezvoltarea pe plan muzical.

„Boem Club intentioneaza sa implice cat mai multi copii care iubesc arta, in tainele muzicii si sa isi continue misiunea de a fi un reper educational  muzical important pentru toti cei care isi doresc sa invete sa cante. Prin acordarea de burse de studiu unor copii cu adevarat talentati in studiul instrumentelor, consideram ca ne aducem contributia la incurajarea cat mai multor parinti in a-i implica pe copiii lor in activitati cultural-educationale, care vor contribui intr-o maniera pozitiva la conturarea personalitatii lor ulterioare.”Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

 

Mos Nicolae aduce reduceri la lectiile de muzica ale Boem Club

Boem Club vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa ofere un cadou special de Mos Nicolae, prin acordarea unui discount de 10% la achizitionarea unui pachet de lectii de muzica, tuturor celor care se inscriu pe data de 6 decembrie 2011.
Toti iubitorii si amatorii de muzica, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire muzicala pot alege intre: lectii de pian, lectii de chitara, lectii de canto, lectii de vioara, lectiie de violoncel, precum si lectii de educatie muzicala pentru prescolari. Toate cursurile de la Boem Club
sunt individuale si personalizate in functie de abilitatile fiecarui cursant in parte. De asemenea, cursantii care opteaza pentru unul dintre pachetele cu lectii de muzica de la Boem Club pot avea oportunitatea de a participa gratuit, in fiecare saptamana la un curs de teoria si istoria muzicii.

Pentru ca muzica innobileaza si dezvolta sensibilitatea si creativitatea, consideram ca lectiile de muzica sunt un dar deosebit pentru cei dragi, fie copii sau adulti.

 

Scoala de Muzica Boem Club deschide un nou sediu in zona de vest a Bucurestiului

Incepand cu data de 1 noiembrie 2011, Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele, deschide un nou sediu  in zona Razoare. Cursurile de muzica se vor desfasura intr-o vila cocheta si primitoare, vis-a-vis de Sphera Building Center.

Inscrierile se pot face oricand, deoarece toate cursurile de muzica ale Boem Club sunt individuale si personalizate in functie de abilitatile muzicale ale fiecarui cursant. Programul Boem Club este unul generos, cursurile avand loc de luni pana duminica.

Cursantii vor putea opta, ca si pana acum, intre cursurile de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari, si cor, cursuri la care au ca bonus participarea la workshop-urile de teoria si istoria muzicii.
Cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Boem Club o pot face sunand la numarul de telefon 0760 689 422, sau trimitand un e-mail la adresa office@boemclub.ro.

Noul sediu al Boem Club va avea sali elegante, dotate cu instrumente muzicale profesionale si aparatura de calitate, specifica fiecarui tip de curs. Insotitorii cursantilor vor avea la dispozitie o sala de asteptare dotata cu televizor, internet wireless, reviste si carti de specialitate pentru a petrece timpul cat mai confortabil si relaxant.

“Am infiintat in anul 2009 primul sediu al Boem Club din dorinta de a oferi tuturor amatorilor de muzica din Bucuresti, indiferent de varsta pe care o au, oportunitatea de a invata sa cante intr-un mediu organizat, deschis, cald si primitor. Acum, la doi ani de la deschidere, suntem mandri ca am reusit sa cream “locul unde incepe muzica”, pentru toti cei care doresc sa invete sa cante.  Prin calitatea cursurilor, profesionalismul si entuziasmul echipei, suntem mandri ca Boem Club a reusit sa fie lider pe piata lectiilor de muzica din Bucuresti.” Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

 

Sediul Răzoare

Locatie: Bucuresti, Str. Sergent Nutu Ion nr. 25 B, sector 5 (zona Razoare, vis-a-vis de Sphera Building Center)

 

Sediul Alba-Iulia

Locatie: Bucuresti, Str. Negoiu, nr.11, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia – Bd. Decebal)

E-mail: office@boemclub.ro
Mobil: 0760 MUZICA / 0760 689 422

*Programarile si inscrierile se fac telefonic

 

Încep înscrierile pentru lecțiile de muzica la Școala de Vară Boem Club

În perioada 15 iunie – 10 septembrie 2011, Boem Club va desfăsura cursurile de muzică ale școlii de vară. Pe lângă lecțiile de muzică clasice, în aceasta perioadă, cursanții vor putea opta pentru începerea și finalizarea unuia dintre modulele începători, intermediari sau avansați.

Înscrierile pentru aceste module se pot face în perioada 12 aprilie – 15 iunie. Cursurile de muzică se vor finaliza cu o audiție internă, pe data de 10 septembrie 2011, în urma căreia, cei care vor fi absolvit unul dintre module, vor primi diploma Boem Club de absolvire a modulului respectiv.

Cursurile de muzică ale Școlii de Vară Boem Club sunt destinate tuturor amatorilor de muzică, indiferent de vârsta pe care o au sau de pregatirea muzicală. Cursurile sunt individuale și personalizate, iar cursanții se pot înscrie la următoarele module: lecții de vioară, lecții de pian, lecții de chitară, lecții de violoncel, lecții de canto, pentru toate vârstele. Pe lângă aceste cursuri de muzică, special, doar pentru cei mici, există cursurile de educație muzicală preșcolari, care au loc pe grupe de vârstă: 2-3 ani și 4-5 ani și cor de copii, pentru vârstele 6-14 ani.

Imagini din cadrul cursurilor de muzică pot fi vizualizate la link-ul de mai jos: http://www.boemclub.ro/galerie-foto.html

„Prin intermediul lecțiilor de muzică ale Școlii de Vară Boem Club, dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor care au o perioada mai puțin aglomerată vara, atât adulți, cât și copii și doresc să își dezvolte abilitățile muzicale în această perioadă. Cursurile de muzică ale Școlii de Vară Boem Club sunt o alternativă educațional-recreativă pentru perioada vacanței de vară, când copiii sunt mai puțin angrenați în activitățile școlare, iar adulții au ceva mai mult timp pentru activități recreative.” Claudia ATĂNĂSOAE, General Manager, Boem Club

București, 11 aprilie 2011

 


Discounturi la lectiile de muzica Boem Club de ziua copilului

Vino sa sarbatorim impreuna copilaria! Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Boem Club ofera discounturi tuturor celor care opteaza pentru inceperea unui pachet de lectii de muzica.

Fie ca doresti sa daruiesti un cadou copilului tau, sau intentionezi chiar tu sa te initiezi in tainele muzicii, Boem Club ofera 10% reducere pentru orice pachet de lectii de instrument sau voce, tuturor celor care se inscriu la data 1 Iunie 2011. Deoarece muzica nu are varsta si pentru ca fiecare dintre noi se pastreaza vie o parte a copilariei, dorim sa oferim acest cadou tuturor celor pasionati de muzica, indiferent de varsta sau nivelul de pregatire. Completeaza online formularul de inscriere sau contacteaza-ne telefonic, iar la achitarea primului pachet beneficiezi de discount.

Se poate opta pentru lectiile de pian, chitara, vioara, violoncel sau canto, iar pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani sunt puse la dispozitie cursurile de educatie muzicala pentru prescolari.

Bucuresti, 26 mai, 2011

Marele Premiu pentru cursantii Boem Club la Concursul National de Pian Friends of the Piano

Ana Maria Radu si Stefan Condeescu, cursanti ai Boem Club, au fost declarati castigatori in cadrul Concursului National de Pian „Friends of the Piano”, desfasurat miercuri, 18 Mai 2011, la Teatrul Act. Dupa nici un an de studiu, cei doi copii au reusit sa impresioneze juriul format din personalitati ale muzicii romanesti prin modul in care au cantat la pian.

Concursul „Friends of the Piano”, organizat de scoala Little London, s-a desfasurat la Teatrul Act, intr-un cadru select si s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse intre 4 si 18 ani care studiaza pianul in cadrul organizatiilor de muzica private, ca si activitate extra-curriculara. Concursul a avut drept scop oferirea unei alternative culturale de petrecere a timpului liber pentru copiii si tinerii de toate varstele, dar si crearea oportunitatii de manifestare a talentelor intr-un context inedit, care incurazeaja competitia.

Ana Maria Radu, castigatoarea Marelui Premiu al consursului si a premiului I pentru categoria la care a concurat, are 10 ani si este bursiera Boem Club din septembrie 2010, an in care, in urma unei preselectii de pian desfasurata de catre Boem Club, i s-a acordat bursa „mici interpeti”, care consta in lectii de pian, teoria si istoria muzicii gratuite in cadrul cublului, pe o perioada de un an

La fel ca si Ana Maria Radu, Stefan Condeescu, in varsta de 7 ani, castigatorul premiul III, urmeaza cursurile de pian ale Boem Club, la clasa profesoarei Eleonora Andrei.

„Este o adevarata placere pentru acesti copii sa cante la instrumentul lor preferat, pianul. Usurinta lor innascuta si motivatia interioara ii ajuta sa depaseasca orice obstacol cu entuziasm. Sensibilitatea lor se transforma in emotii creatoare cand se regasesc in fata pianului. Dupa spusele Anei: “Pentru mine emotiile nu s-au inventat!” Acum, cu aceasta participare incununata de succes, sunt de neoprit! Le uram succes si placerea de a canta sa nu-i paraseasca niciodata!” Eleonora Andrei, profesor pian, Boem Club

Cei peste 40 de concurenti au fost jurizati de catre personalitati ale muzicii româneşti: Marta Baceanu, Horia Mihail, Dragos Calin.

„Ma bucura nespus de mult initiativa de a organiza un concurs de pian care se adreseaza celor dornici sa studieze acest instrument intr-un alt cadru. A fost o mobilizare de forte atat din partea organizatorilor, a elevilor care au cantat la un superb pian Steinway, cat si a profesorilor care le-au indrumat pasii. Felicitari Anei si lui Stefan, participanti din partea Boem Club, si doamnei profesoare Eleonora Andrei! Salut cu entuziasm aceasta initiativa atat de binevenita pentru participanti! La cat mai multe de acest gen!” Marta Baceanu, membru al juriului concursului „Friends of the piano”.

In ciuda varstei fragede, cei doi pianisti au trecut peste emotii si au impresionat prin calitatile lor muzicale. Nu este insa pentru prima data cand urca pe scena, ei remarcadu-se si in cadrul spectacolelor si auditiilor organizate de Boem Club.

„Speram ca premiile castigate de Ana Maria si Stefan sa fie doar inceputul unui lung sir de premii prin intermediul carora sa aratam tuturor ca Boem Club face diferenta in lectiile de muzica, prin standardele calitative deosebite pe care le are, si, este cu adevarat locul unde incepe muzica, datorita manierei personalizate si specifice de a tine lectiile de muzica, datorita echipei de profesionisti pe care o are, toti absolventi de conservator, profesori cu experienta, comunicativi, tineri, si entuziasti”, spune Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club


Cadouri originale pentru ocazii speciale

Boem Club va ofera posibilitatea de a darui celor dragi un cadou unic: lectii de muzica pentru toate varstele, fie ca este vorba de chitara, canto, pian, vioara, violoncel. Este un cadou inedit de sarbatori, apreciat de cei care sunt amatori de muzica.

Lectiile de chitara, lectiile de canto, lectiile de pian, lectiile de vioara, lectiile de violoncel sunt cadouri originale pentru toate tipurile de ocazii.

Aceste lectii de muzica pot fi un cadou apreciat, inspirat si deosebit pentru cei care au placerea de a invata sa cante la un instrument; un cadou care consta in oferirea unui pachet de lectii de chitara, canto, pian, vioara sau violoncel este deosebit.

Cadourile muzicale sunt un altfel de cadou, iesit din sfera rutinei si a cadourilor comune, cu atat mai mult cu cat lectiile se tin intr-un ambient cald, placut, existand posibilitatea de a participa si la workshop-uri de teoria si de istoria muzicii pentru cei care doresc si o varianta interactiva si doresc sa aprofundeze tainele muzicii.

Mai multe detalii despre aceste pachete cadou puteti vedea aici.