lectii-de-muzica-pagina-principalalectii-de-muzica-despre-noibloglectii-de-muzica-galerie-fotolectii-de-muzica-demolectii-de-muzica-recomandarilectii-de-muzica-tarifelectii-de-muzica-contact
                              

Lecții de chitară

 

Chitara poate fi o oportunitate unică și plăcută de a vă antrena simțul muzical. Cu sonoritățile ei plăcute și calde este o modalitate inedită de a vă petrece timpul liber, relaxându-vă prin intermediul muzicii.

Lecțiile de chitară în cadrul Boem Club vă vor ajuta să învățați să cântați corect la acest instrument, de la profesioniști. Toți profesorii de chitară de la Boem Club sunt absolvenți de conservator, la specializarea chitară.

Dacă doriți să învațați să cântați la chitară sau să vă îmbunătățiți tehnica instrumentală pe care o aveți deja, lecțiile de chitară sunt o modalitate potrivita de a face acest lucru.

Cursurile de chitară vă oferă posibilitatea învățării producerii primelor sunete muzicale la chitară, citirii la prima vedere, recunoașterii și reproducerii de sunete și fragmente muzicale, teorie, tehnică, repertoriu, improvizație și armonie.

 

Lecții de chitară pentru toate vârstele

 

Lecțiile de chitară se adresează tuturor iubitorilor de muzică, indiferent de vârsta pe care o au. Vârsta minimă la care se pot începe lecțiile de chitară la Boem Club este de 6 ani, fără limită superioară de vârstă. Pentru cei mai mici de 6 ani, Boem Club susține lecții de pian și lecții de educație muzicală.

 

Cursuri de chitară pentru toate nivelurile

 

La cursurile de chitară de la Boem Club vă puteți înscrie oricând, indiferent de nivelul muzical pe care îl aveți, fie că sunteți începător, intermediar sau avansat, programul de cursuri este adaptat și personalizat pentru fiecare cursant în parte, în conformitate cu obiectivele muzicale ale acestuia și cu criteriile muzical-educaționale ale Boem Club.

Pentru a vedea cum se desfasoara lectiile de chitara la Boem Club, vizitati sectiunea Demo!

 

Despre chitară

 

Chitara face parte din familia instrumentelor muzicale cu coarde, fiind un instrument cu coarde ciupite. Particula finală „tar” înseamnă „coarda” în limba sanscrită.

Instrumente care au dus la apariția formei stilizate a chitarei pot fi găsite încă din antichitate, însă cea mai veche muzică scrisă pentru chitară datează din secolul al XVI-lea. Chitara clasică, așa cum se prezintă ea astăzi, a fost modificată și adusă la proporțiile actuale de către spaniolul Antonio Torres, de atunci ramânând nemodificată.

Chitara este un instrument cu rădăcini străvechi care se folosește actualmente într-o varietate de stiluri muzicale.

Pentru recomandari cu privire la achizitionarea unei chitare, click aici.