bloglectii-de-muzica-despre-noilectii-de-muzica-lectii-de-chitaralectii-de-muzica-galerie-fotolectii-de-muzica-demolectii-de-muzica-recomandarilectii-de-muzica-tarifelectii-de-muzica-contact
                              

SCOALA DE MUZICA BOEM CLUB

Calitate, Seriozitate, Profesionalism

Cine suntem?

Cea Mai Mare Scoala Privata de Muzica din Bucuresti, cu 3 sedii in Bucuresti, in Zonele: Piata Alba Iulia, Dorobanti, Razoare.

Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti avand o vechime de 6 ani in sustinerea lectiilor de muzica, o echipa de 40 de profesori de muzica absolventi de Conservator cu experienta in predare si o echipa administrativa de 10 persoane.

Prin calitatea lectiilor de muzica oferite, prin numarul de cursanti si de profesori, prin oferta educationala vasta, prin proiectele muzicale proprii si proiectele educationale la care participa, prin concertele, preselectiile, concursurile, auditiile, bursele educationale si spectacolele organizate, Boem Club este liderul scolilor de muzica private, sustinand cu succes inca din 2009 lectii de muzica de grup si lectii de muzica individuale pentru copii sau adulti.

Cursurile de muzica au loc in cele 3 sedii din Bucuresti in limba romana sau in limba engleza, de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00, in baza unei programari prealabile. Inscrierile se pot face oricand la receptiile sediilor, in limita locurilor disponibile. Peste 600 de cursanti urmeaza saptamanal cursurile Scolii de Muzica Boem Club, fiind multumiti de calitatea acestora si de rezultatele avute.

Scoala de Muzica Boem Club a obtinut in prima jumatate a anului 2015 deja peste 120 de premii la concursurile de specialitate, premiantii fiind rasplatiti in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Muzica, in functie de rezultate, cu premii constand in cadouri, tabere si excursii.

 

Demo

Cui ne adresăm?

Lectiile de chitara sunt destinate tuturor amatorilor de muzică și celor care doresc să își însușească arta cântatului la acest instrument melodios, indiferent de vârstă.

Lectiile de muzica se desfasoara in limba romana sau in limba engleza.

Programul Boem Club:

Luni-Duminică  între orele 9.00 – 21.00, pe toata durata anului, inclusiv  vara. Perioadele în care nu se susțin cursuri sunt afișate din timp pe site-ul Boem Club, la avizier.

Date de contact Boem Club

Boem Club Alba-Iulia

Locatie: Bucuresti, Str. Chiparosului nr. 36, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia – Bd. Decebal)

Numar de telefon: 0735 641 594; E-mail: albaiulia@boemclub.ro

Boem Club Razoare

Locatie: Bucuresti, Drumul Sarii, nr. 39, sector 5

Numar de telefon: 0760 689 422; E-mail: razoare@boemclub.ro

Boem Club Dorobanti

Locatie: Bucuresti, str. Intrarea Bitolia, nr.65, sector 1 (zona Piața Dorobanți)

Numar de telefon: 0761 786 601; E-mail: dorobanti@boemclub.ro

*Programarile si inscrierile se fac telefonic

Durata unei lecții

O lecție este de 50 de minute, iar lecțiile de chitară sunt individuale și personalizate pentru fiecare cursant în parte. Acest tip de lecții vă oferă libertatea de a discuta cu profesorul, de a pune întrebări, de a sistematiza și învăța ceea ce doriți despre chitară.

Ca bonus, fiecare cursant de la chitară are posibilitatea de a participa săptămânal la workshop-urile de teoria și de istoria muzicii, care se sustin pentru grupuri de 5-10 cursanți de 2 ori pe săptămână, pe niveluri: începători, intermediari, avansați.

Prin intermediul cursurilor de teoria și de istoria muzicii, puteți dobândi cunoștințele teoretice necesare, astfel încât la lecția de chitară să vă puteți concentra mai mult asupra părții practice, asupra cântatului.

Cine ține cursurile?

Lecțiile de chitară din sectorul 3, 1 si 5 sunt susținute de către profesori absolvenți de conservator la chitară, tineri, comunicativi, cu experiență în predarea acestui instrument conform principiilor muzical-educaționale.

Cum mă pot înscrie?

Lecțiile de chitară sunt individuale, deci vă puteți înscrie oricând. Înscrierea se poate face telefonic sau prin e-mail, la datele noastre de la contact.

Facilități oferite de către Boem Club cursanților săi:

Lectiile de muzica sunt destinate publicului bucurestean, adultilor si copiilor, indiferent de varsta sau de cunostiintele muzicale ale acestora.

Atat lectiile de instrument (pian, chitara, vioara, violocel), cat si cele de canto si educatie muzicala pentru prescolari, au o durata de 50 de minute. Fiecare curs este individual, intreaga atentie a profesorului fiind indreptata catre cursant.

Workshop-urile de teoria si istoria muzicii au o durata de doua ore si se desfasoara in fiecare saptamana. Ele sunt structurate in functie de varsta cursantilor si a nivelului muzical: incepatori, intermediari si avansati.

Toti cursantii Boem Club, indiferent de instrumentul ales, au posibilitatea sa participe la aceste workshop-uri in mod gratuit. De asemenea, au sansa de a lua parte la manifestarile culturale oraganizate de Boem Club: spectacole, concerte, preselectii.

Cursantilor le sunt puse la dispozitie instrumente, partituri, carti de specialitate, atat pentru desfasurarea lectiilor de muzica, dar si pentru studiul individual, in baza unei programari prealabile, fara costuri suplimentare.

Insotitorii sunt invitati sa petreaca in mod placut timpul de asteptare, avand la dispozitie o sala de asteptare dotata cu televizor, internet wireless, carti despre muzica, reviste.

Inscrierile pentru cursurile de muzica pot fi facute in orice perioada a anului, in functie de programul si preferintele cursantilor. Modalitatea de lucru este personalizata pentru fiecare cursant, astfel incat procesul de invatare va fi unul eficient si placut.

Cursurile de chitara se desfasoara pe toata durata anului, inclusiv pe perioada verii. Orarul pus la dispozitie de Boem Club da posibilitatea cursantilor sa isi programeze lectiile de muzica in intervalul 9 – 21, in fiecare zi a saptamanii, de luni pana duminica.

Intre avantajele pe care Boem Club le pune la dispozitie se numara si posibilitatea de a face consecutiv lectii la instrumente diferite, economisind astfel timp. De asemnea, pentru membrii aceleiasi familii orele de muzica pot fi programate in paralel, pentru o mai buna coordonare a activitatilor.

Membrii echipei Boem Club formeaza o echipa creativa, tanara si entuziasta. Profesorii de chitara ce activeaza in cadrul scolii sunt toti absolventi de Conservator, cu o vasta experienta didactica si solistica.